neděle 15. října 2017

Co mám v plánu nakoupit na Dny Ona Dnes? Můj wishlist s internetovými nákupy.

Hezkou neděli, holky,

určitě už víte, že v následujícím týdnu budou probíhat nákupní Dny Ona Dnes, během kterých budete moci nakoupit různé zboží, počínaje kosmetikou, oblečením, hračkami atd. se slevou. Slevy jsou letos opravdu velké a můžete je uplatnit u 2000 obchodníků v ČR a dokonce i na 50 eshopech.

Protože mi se nějak nechce po obchodech chodit, rozhodla jsem se, že využiji slevy pouze na eshopech. Tentokrát nebudu kupovat jen kosmetiku, ale mám v plánu si objednat nějaké to oblečení na zrovna probíhající podzim a pár dalších věcí. Hodně peču, takže, ráda využiji akci i na různé formy a kuchyňské potřeby. A protože chci při nákupech ušetřit co nejvíce, i tentokrát využiji možnost obdržet nějakou tu korunku navíc z nákupu přes cashback Plná Peněženka

Mnohé z Vás už ví, jak Plná Peněženka funguje, ale pokud ne, můžete se mrknout na můj poslední článek týkající se nákupu přes tento cashbackový portál. Na fungování Plné Peněženky není nic těžkého, stačí se jen zaregistrovat na jejich stránce, vybrat partnerský eshop, ze kterého chcete nakupovat a posledním krokem je se prokliknout z portálu na Vámi vybraný eshop.


A za co budu konkrétně utrácet já? 

1. Folly.cz - protože se snažím neutrácet příliš za kosmetiku, mám v plánu si pořídit jen dvě věci, které doma potřebuji. Oba výrobky jsou od Havlíkovy přírodní apotéky a je to Bylinná osvěžující a hydratační voda a krém s poetickým názvem Krásná slečna.

Zdroj: Folly.cz
2. Bux.cz - z knih jsem tenkrát šáhla jen po kuchařkách, tedy spíš knihách o pečení. Příjde mi, že v posledních měsících pořád peču ty stejné, osvědčené buchty a tak, abych si rozšířila mé cukrářské obzory, vybrala jsem knihy Moučníky z hrníčku a Pečení (500 receptů s vůní domova). A poslední kniha není pro mne, je pro celou rodinu. Blíží se Vánoce a pro znásobení vánoční atmosféry v době adventu si budeme číst vánoční povídání z Vánoční knihy příběhů.

Zdroj: Bux.cz

3. Tescoma.cz - nákup zde se váže i k předchozímu eshopu. Ráda peču a vždycky se najde něco, co mi v domácnosti chybí a pečení to usnadní. Forma na koláč s vytahovacím dnem je pecka, už jednu mám, ale pro naše velké sešlosti je jeden koláč málo a proto si pořídím druhou na další kus dobrého moučníku. Často zdobím marcipánem a říjnu budu péct jeden "neutrální" podzimní. A k podzimu patří spadané listí, proto byla tato silikonová forma na marcipán jasná volba. Advent tu bude coby dup a s ním i pečení cukroví a letos na něj budu vyzbrojena novými formičkami od Tescomy.

Zdroj: Tescoma.cz
4. Vivantis.cz - původně jsem chtěla oblečení více, ale při procházení obchodů se mi nejvíc zalíbila tato krásná parka značky Car Jeans z eshopu Vivantis. Byla to láska na první pohled. A aby ke mě nešla v balíčku sama, kočičí peněženka od Tamaris to jistí. Krásná, že?

Zdroj: Vivantis.cz

Takže pokud máte stejně jako já v plánu nakoupit oblečení na Vivantis.cz, sleva bude ve finále vyšší než ta, která se Vám odečte při nákupu. Sleva na Dny Ona Dnes je 20 %, ale pokud nakoupíte přes plnou peněženku, obdržíte ještě 7,5 % z utracené částky na Váš cashbackový účet. Což je z utracené tisícovky 75 Kč. 



Budete nakupovat na Dny Ona Dnes? Využijete Plné Peněženky?

M.

Článek byl napsát ve spolupráci s portálem Plná Peněženka.

3 komentáře:

  1. Slevy na mě svůdně mrkají, ale jsem v extrémním šetřícím módu, takže odolám a nenakoupím nikde :D Na Plnou peněženku jsem viděla reklamy, ale už mám Tipli a jsem s nimi hrozně spokojená, několikrát jsem je i kontaktovala a jejich zákaznická podpora je top.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bohužel musím říct, že s Tipli nejsem tolik spokojená. Několikrát se mi už stalo, že se mi odměna nepripsala. Pak už mě to otravovalo a přestala jsem ho skoro používat.

      Vymazat
  2. Přehled slev OnaDnes naleznete na https://slevovykupon.net/c/onadnes/ ;)

    OdpovědětVymazat