pátek 1. září 2017

My-sys regenerační pleťový krém Švestka & Ibišek

Ahoj holky,

Dnes bych vám ráda představila ručně dělanou přírodní  kosmetiku značky My-sys a konkrétně jejich pleťový krém Švestka & Ibišek. Krém jsem si vybrala k testování díky spolupráci s eshopem krasnakazdyden.cz, který máme obě moc rády.


Tento regenerační anti-age pleťový krém je na bázi bio bambuckého másla, bio panenského kokosového a kakaového másla, díky čemuž poskytuje pleti dokonalou hydrataci, bojuje se stárnutím pleti a vyhlazuje jemné vrásky. Je vhodný pro suchou i normální pleť a to jako denní tak i noční péče.


Krém má hezké minimalistické balení a díky tmavému plastu na mě působí lékárenským dojmem, což se mi líbí. Konzistence krému je jemná, jakoby našlehaná a při dotyku s kůží krásně taje a stává se olejovou. Díky tomu krém nanáším na vlhkou pokožku, protože se jednak lépe roztírá, ale také se všechny účinné látky krásně a rychleji vstřebají do pleti. Přestože je krém dost výživný a olejový, tak se docela rychle vsákne a nezanechává moc mastný pocit, takže paráda.


Krém velice hezky voní. Cítím z něj kombinaci obsaženého oleje z růže, švestek a ibišku. Co musím hodně vyzdvihnout je skvělá hydratace a zvláčňující schopnost krému. Je opravdu velice výživný a regenerační. Během celého dne je znát, že je pleť vláčná a je o ní skvěle postaráno. To stejné platí když krém použiji na noc. Ráno je pleť vypnutá, zregenerovaná a bez šupinek. Souhlasím tedy s tím, že lze krém používat jak na den tak na noc. Nepoužívám ho však pod make-up, pod něj je přece jen zbytečně moc výživný a lehce mastnější. Navíc stačí krému nepatrné množství, takže velice pomalu ubývá.

Za mě je krém fakt skvělý a pokud hledáte hodně výživný, přírodní krém dělaný s láskou tak neváhejte ani chviličku. Budete spokojeni vy i vaše pleť, to vám garantuji.

Radu





4 komentáře: