neděle 17. září 2017

Budchlap.cz - místo, kde muže oblečete od hlavy až k patě

Ahoj holky,

dnešní článek bude tak trochu pro chlapy nebo pro ty z Vás, které neví, kde svého partnera obléknout. Můj muž je totiž na oblečení hodně náročný, většinou nosí jen celočerné oblečení s občasnou tolerancí bílé (ovšem s nějakým tím rockovým potiskem) nebo šedé. Proto je pro nás velmi těžké objevit něco nositelného pro mého rockera v běžné konfekci.


Pokud máte i Vy stejný problém, ošatit Vašeho muže, ať už manžela nebo syna, dneska Vám prozradím tip na eshop, kde si vybere snad každý chlap. Sama jsem eshop Budchlap.cz neznala, ale po doporučení kamarádky jsme jej s manželem prošli a objednali docela velký balík věcí. A upřímně řečeno, Vánoce se blíží a někdy není na škodu objednat nějaký ten dárek do zásoby.

Než se dostanu k hodnocení samotného oblečení, chci ještě na eshopu pochválit jednu věc a to poštovné. Samou mne odradí, když je poštovné nepříjemně vysoké nebo nemá obchod poštu zdarma při dosažení určité výše objednávky. U Buďchlap je pošta nízká, 70 Kč zaplatíte i za velký balík. Od 2750 Kč pak máte poštu zdarma.


První objednávka z eshopu zahrnovala jen oblečení, konkrétně tedy dvě trička, mikinu a dvoje kraťasy. Všechno oblečení je kvalitou vážně fajn, rozhodně lepší než seženete v řetězcích typu F&F nebo H&M. A ceny jsou taky velmi příznivé. Trička koupíte za ceny okolo 200 až 300 Kč, mikiny se dají pořídit od pětistovky. Utriček můžete očekávat velkou gramáž materiálu, trika nejsou vůbec průhledné a na omak i na nošení jsou moc příjemné. Původně jsem se snažila manžela přemluvit, ať nafotíme nějaký outfit post složený z tohoto nákupu. Ovšem on moc ochotný nebyl, proto Vám ukážu aspoň momentku z dovolené, kde je oblečený ve věcech z Buď chlap.


Druhá objednávka z eshopu nebyla pro mého manžela, ale pro švagra, který bude mít brzy narozeniny. On švagr je naopak od mého muže spíš přírodní typ, který se našel v zemitých barvách, kůži a přírodních materiálech. Tentokrát jsme jako dárek vybrali hnědý kožený náramek s kovovou, stříbrno-černou destičkou s reliéfem ptačího péra. Náramek je krásně zpracovaný, kůže je kvalitní, stejně tak i reliéf na korálku. Skvělé řešení je regulovatelná velikost náramku, díky roztahovatelným šňůrkám.


Doufám, že dnešní tip na eshop pro muže oceníte a třeba na Budchlap.cz objednáte něco pro ty Vaše chlapy doma. Ale protože mám problém manželovi nakoupit, budu ráda, když i vy se podělíte o Vaše oblíbené eshopy.

M.


1 komentář:

  1. Supet tip. Mám pocit, že obchody jsou buď šíleně předražené a v těch ostatních jsou šunty. Chybí střední cesta. Zdá se, že jste jí objevila :-)

    OdpovědětVymazat