neděle 23. července 2017

Zářivý vánek z Toskánska

Krásnou neděli holky,

Dnes bych vám ráda, představila mou letní nezbytnost a parťáka během letošního léta. Stal se jím multifunkční třpytivý sprej naší v poslední době velmi oblíbené značky Biofficina Toscana. Určitě nemusím připomínat, že se jedná o 100%  přírodní kosmetiku z Itálie, která dbá na vybrané suroviny a ochranu krajiny.


Jelikož si léto nedokáži představit bez osvěžení a příjemné vůně, tak jsem moc ráda, že nám k testování dorazil zrovna tento dvoufázový parfémovaný fluid. Tento fluid nebo chcete-li sprej, můžete používat jak na tělo, pleť a vlasy se skládá ze dvou samostatných fází a to olejové a vodní. V té olejové najdete obsažený slunečnicový olej, extrakt z mrkve a vitamín E. Vodní fáze zase obsahuje čistou šťávu z aloe obohacenou o přírodní hydratační a uklidňující složky.


Sprej je potřeba nejprve protřepat a až pak se aplikuje rozprašujícím aplikátorem. Ten dávkuje jemné a dostatečné množství přípravku. Sprej božsky voní. Na stránkách uvádí, že se jedná o vůni medu, ale mě prostě voní jako léto. Díky tomu sprej tělo a vlasy nádherně provoní, osvěží a díky jemňounkým třpytečkám krásně rozzáří a dá vyniknout opálení. Třpytky na kůži nejsou prakticky vidět, jen sem tam na sluníčku hodí jemný odlesk, což vypadá krásně.  Díky olejové složce fluid pokožku také hydratuje, ale zároveň není nijak mastný či lepivý.


Já si sprej velice oblíbila a nejčastěji ho používám na vlasy. Ty krásně provoní, zjemní a dodá lesk. Jen to nesmíte přehnat, protože umí vlasy zamastit. Také na provonění a zklidnění těla je sprej výborný. Líbí se mi jednoduché použití, příjemná konzistence a především jeho vůně. Za mě tedy dávám tomuto produktu velký palec nahoru a pokud máte tyto osvěžující spreje, které mají nějaké ty benefity navíc rády, tak směle do něj. Stojí za to.

Zaujal vás tento multifunkční sprej? Používáte osvěžující spreje přes léto?


Radu

Žádné komentáře:

Okomentovat