pátek 21. července 2017

Zakoupeno na Zootu - můj oblíbený letní outfit

Ahoj holky,

přiznám se, že v poslední době místo za kosmetiku, utrácím především za oblečení a to hlavně online. Protože mám problém s tím, že ne úplně všechno objednané oblečení přes eshopy mi sedne,  a proto už nějakou dobu objednávám především z eshopu Zoot.cz. Tam máte možnost všechno oblečení, které Vám nesedne, nelíbí se Vám nebo prostě jen nesplnilo Vaše očekávání, bezplatně vrátit do 90 dnů od obdržení zboží. Dnešní outfit, který Vám ukážu je vlastně celý sestaven z kousků, které jsem na tomto skvělém eshopu zakoupila.


Protože ze Zootu objednávám vážně často a řekla bych, že i za dost peněž, využívám při nákupech možnost obdržet nějakou tu korunu z nákupu zpět prostřednictvím cashbackového portálu Plnapenezenka.cz.  Tu využíváme obě vlastně od roku 2015, kdy jsme se o Plné Peněžence dozvěděly. 

Dneska Vám chceme Plnou Peněženku připomenout a to především kvůli akci pro nově registrované, kdy po  dobu 14 dní od registrace získáte 50 % všech získaných odměn navíc.


Pokud však nevíte, jak takový cashbackový porátl funguje, není to nic těžkého - zaregistrujete se na stránkách portálu a přes proklik se dostanete na Vámi vybraný eshop. Pak už jen stačí na něm nakoupit a ihned se Vám na účet připíše částka, kterou dostanete zpět z nákupu.

Dneska Vám ukážu v outfitu moje nejoblíbenější jarní/letní šaty od značky Dorothy Perkins, které mi vyhovují především tím, že se hodí na různé příležitosti. Nosím je jak na pochůzky po městě, tak i na rande s manželem, ale určitě si je dovedu představit i pro studentku, která by je vynosila na zkoušky. Na šatech se mi líbí zavinovací střih, který dělá pěknou postavu, ale především také materiál, který je pohodlný a hlavně se nekrčí, takže je ideální na mé časté cesty autem.


Outfit doplňují sandálky od značky Haily´s, které teď v létě nosím vlastně skoro pořád. Díky zlatému kovu, který je zdobí, se hodí vlastně k většině mých šperků, protože nosím především zlato. V zlatých tónech jsou i dnes mé doplňky - tedy hodinky Fossil spolu s jemnými béžovo-zlatými náramky, které jsou taktéž od značky Haily´s.
Poslední, výrazný prvek, který doplňuje outfit, je kabelka značky Pieces. Tuto úžasnou květovanou krásku na Zootu už nenajdete, protože je to několik let stará kolekce, ale prohlédněte si aktuální nabídku a určitě najdete nějakou kabelku, která bude Vašemu oku lahodit. 


Všechny mnou zmíněné značky, tedy Dorothy Perkins, Haily´s i Pieces můžete spolu s mnoha dalšími značkami zakoupit právě na Zootu.


Ne všechny kousky, které jsem Vám ukázala jsem zakoupila letos, a protože přes Plnou Peněženku nakupuji už pár let, ušetřila jsem díky ní nějakou tu tisícovku a to se hodí, ne?

M.

Článek byl vytvořen ve spolupráci s portálem Plnapenezenka.cz.

19 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Na Zootu se nakupuje skvěle, že? Moc se mi líbí ten jejich koncept, že můžeme všechno bezplatně vrátit. Doma si vše v klidu vyzkouším a co mi nesedí, jak bych chtěla, tak vrátím. V obchodě se často nechám unést fajn cenou, ale jak mi příjde balíček ze Zootu, tak si vše v klidu rozmyslím.

      Vymazat
  2. Outfit vypadá naprosto skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku Dorothy Perkins mám moc ráda a na zootu nakupuji taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Dorothy zbožňuju především jejich střihy, jsou totiž lichotivé i pro nás, které nemáme zrovna modelkovskou postavu.

      Vymazat
  4. Moc pěkné šaty. Sluší ti :-) . Taky bych si na léto potřebovala koupit nějaké nové a trochu si protřídit šatník. Přece jen s manželem v létě občas někam vyrazíme, tak ať nechodím pořád v tom samém :-) . Přes léto trávíme hodně času ale i doma. Hlavně přes ta největší horka. Máme tam totiž klimatizaci , kterou jsem objednala ze Vzdušínu a na léto je to ta nejlepší věc ze všech :-) .

    OdpovědětVymazat