sobota 1. července 2017

Zahajujeme léto s opalovací péči Astrid

Ahoj holky, 

taky jste tak nedočkavě očekávaly sluníčko jako my? Poslední týdny se ukázaly jako typicky letní, kdy se sluníčko přihlásilo o slovo a to pořádně. Proto je nezbytené o pokožku namáhanou sluncem pečovat nejen během opalování, ale také po něm. Nesmíme zapomínat také opečovávat jemnou kůži rtů. Na to vše myslí tradiční česká značka Astrid, která nám zaslala letní novinky k testování. 



Astrid Mléko na opalování sprej pro celou rodinu s SPF 30

Univerzálním pomocníkem pro celou rodinu bude mléko na opalování ve spreji s SPF 30. Jedná se o příjemný přípravek pro celou rodinu, kdy se mi osvědčilo také v péči o jemnou dětskou pokožku. Díky praktickému aplikátoru se mléko nanáší velmi snadno, takže se pro děti stane aplikace zábavou. Dobře se roztrírá, nelepí, nezanechává fleky na oblečení a bonusem je příjemná nevtíravá vůně. S tímto mlékem máme jistotu, že i při delším pobytu venku bude vaše pokožka chráněná a přitom jemná na dotek. 



Astrid Pleťový krém na opalování s SPF 30

Pokud máte citlivější obličej a hledáte silnější ochranu konkrétně na tuto oblast, můžete sáhnout po pleťovém krému s ochranným faktorem SPF 30. Velmi se nám osvědčil k mazání citlivějších částí jako jsou uši, jizvy nebo tetování. Má jemnou konzistenci a jeho hlavním benefitem je to, že i při pravidelném používání neucpává póry a pleť je čistá a může volně dýchat.

Astrid Olej na opalování s SPF 20

Pokud dáváte přenost olejům před krémovými produkty,  bude olej na opalování s praktickým rozprašovačem ideálním pomocníkem právě pro vás. Olej krásně voní, jednoduše se nanáší i roztírá a po aplikaci zanechá pokožku zářivou, hebkou a vláčnou. Počíteje však s tím, že se jedná o olej a proto na pokožce zůstává ochranný olejový film. Díky obsahu betakorotenu, olej urychluje opálení a pokožka rychleji dosáhne bronzového nádechu. 


Astrid Regenerační pěna po opalování

Po opalování potřebuje pokožka zklidnit a osvěžit, proto také Astrid myslí na péči po opalování. Regenerační pěna po opalování dokáže pokožku hezky zklidnit a to díky obsahu pantenolu, také jemně chladí  a pokud se stane nehoda a jste spálení, tak přípravek urychluje hojení. Aby při mazání spálená nebo podrážděná pokožka ještě víc nebolela, ze spreje vychází produkt v jemné pěně, která je vážně příjemná na dotek a stačí ji jen po pokožce jemně rozetřít. Bohužel však máme jednu výtku a to je slabší hydratační schopnost. 


Astrid Balzám na rty s SPF

Také rty během opalování trpí, proto je třeba je chránit balzámem na rty k tomu určeným. Balzámy od Astridu máme velmi rády, bohužel zrovna tento nesplnil naše očekávání. Balzám sice krásně kokosově voní, ale přijde nám klouzavý, lehký a z rtů rychle mizí. Rty sice zvláční a zjemní, ale hydratační schopnost je mizivá. Jediná výhoda je ta, že se ani při vysokých teplotách netopí. 


Také jste vyzkoušely opalovací přípravky Astrid? Našli jste mezi nimi své oblíbence?

R&M

5 komentářů:

  1. Astrid jsem měla v loni do Chorvatska, ale letos máme Biodermu...30+50SPF letíme do teplíčka a tam je to potřeba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív jsem Biodermu milovala, ale teď poslední rok, dva mi příjde, že se hrozně zhoršila.

      Vymazat
  2. Tyto jejich opalovací přípravky mám také a jsou to moji oblíbenci, jak balzámy na rty, tak hlavně olej ten je opravdu boží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi se hlavně na značce Astrid líbí to, že to jsou fajn výrobky za nízké ceny a může si je dovolit každá z nás. A není to na úkor kvality, ty věci jsou fakt fajn.

      Vymazat
  3. Přesně jak je psáno výše, kosmetika od Astridu je strašně fajn. Kupuju jednak balzámy na rty, micelární vodu, a teď jsem koupila v akci v Penny opalováky za půlku. V září ještě letíme k moři, takže rozhodně využiju :)

    OdpovědětVymazat