pátek 7. července 2017

Levandulové pohlazení s vlasovou péči Bione

Ahoj holky,

před nějakou dobou jsem dopotřebovala šampón a kondicionér z levandulové řady značky Bione, a proto se hned za čerstva pouštím do recenze, dokud si ještě pamatuji vše podstatné, co Vám musím říct.


Jako vždy jsem tuhle vlasovku pořídila na Notino.cz, kde můžete šampón i kondicionér zakoupit okolo 70 Kč za 250 ml balení. 

Obal je taková ta klasika, kterou od Bione znáte, není to žádný krásný flakón, ale svou funkci plní skvěle a já mu nemám, co vytknout. Ovšem obsah balení to už je podstatně zajímavější.


Levandulová řada je určěná k regeneraci vlasů suchých, lámavých - jednoduše a prostě dá dokupy vlasy bez života.  Ač jsem vlasových přípravků od Bione měla hodně a všechny mi sedly, tak tato levandulová byla pro mne nejlepší. A tak jako je běžné u celé vlasovky Bione, tak i levandulová řada je bez silikonů a parabenů.

Její vůně je něco naprosto dokonalého... Voní jako když projíždíte autem Provence a všude kolem Vás voní levandule. A já jakožto milovník této květiny se nemůžu vůně nabažit. Vůně je krásná, autentická a při mytí vlasů Vám dopřeje příjemný relax a zklidnění mysli. A co víc, vůně této rostliny se Vám line z vlasů ještě i nějakou dobu po umytí. Z mé zkušenosti můžu říct, že ji cítím i z vlasů i ráno po večerním mytí.


Šampón je středně tekuté konzistence, dobře pění a stačí ho umytí celé hlavy vážně jen troška. Je to jeden z těch šampónů, který Vám nechá vlasy čisté, poddajné, dobře se po jeho použití upravují. Vlasy nezatěžuje a ani se dřív nemastí.

Kondicionér je naopak dost nadýchaný krémový a hutnější. Na vlasech působí spíš jako maska, protože jsou po něm vlasy krásně lesklé, zdravě vypadající a dobře se rozčesávají. Ani kondicionér vlasy nezatěžuje. Je příjemný a i díky němu vypadají vlasy jako z reklamy.


Celkově jsem z téhle řady nadšená, sice mi neoddálí mytí vlasů oproti jiným šampónům ani o den, i když co můžu taky po regenerační vlasové péči chtít. Každopádně mám po ní vlasy tak hezké, jako už dlouho ne a to je to nejdůležitější :-)

M.

10 komentářů:

  1. Já sice moc levanduli v kosmetice nevyhledávám, ale tahle řada se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oba produkty mám koupené, během týdne se na ně vrhnu, tak jsem fakt zvědavá:-) Zatím jsem od Bione měla jen řadu Antakne, která je skvělá a hodně mi pomáhá, když moje pleť nemá to nejlepší období, tak chci zkoušet i další výrobky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že Ti šampón i kondicionér sednou stejně jako mi :-)

      Vymazat
  3. Mám zkušenosti s kokosovým šamponem od Bione, který mi vyhovuje. Ale levandulovou vůni mám také moc ráda :) při další mé objednávce na ně musím mrknout!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm... kokos, to by mi vonělo. Ani nevím, že Bione má výrobky s touto parfemací v sortimentu :-)

      Vymazat
  4. Tahle dvojice vypadá dost dobře, jen škoda, že je levandulová. Tu vůni v kosmetice zrovna moc nemusím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že ti levandule moc nevoní, tahle řada je fakt úžasná a stojí za vyzkoušení.

      Vymazat
  5. Tuto řadu chci dlouho zkusit. Příští týden se stavím do jejich podnikového obchůdku, takže určitě si tyto produkty pořídím. Právě přemýšlím o nějakém šamponu a Bione mě napadá jako první. S Bione mám jen dobré zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem od Bione měla jen samé zázraky. Vlastně jej jediný produkt mi za celou dobu, co tuto značku používám, nesedl a to byl krém na ruce.

      Vymazat