čtvrtek 13. července 2017

Bezpečné slunění s Dermacolem

Ahoj holky,

léto už je v plném proudu, ale pokud Vás dovolená teprve čeká, máme pro Vás tip na fajn opalovací přípravky z drogérie. Opalovací přípravky Dermacol nás provázejí každé léto a ani letos tomu není jinak. Jejich opalovací péče se rozrostla o nové výrobky, které Vám teď představíme. 


Novinkou v sortimentu je Transparentní ochranný sprej na opalování, který si můžete pořídit s různou silou ochranného faktoru - konkrétněji  s SPF 20 nebo SPF 30. 


Tyto spreje obsahuje UVA a UVB filtr, které zabraňuji poškození pokožky vlivem slunečního záření. Ačkoliv je spíše olejové povahy, tak se dobře roztírá, vsakuje a navíc není pokožka dlouho mastná. Na rozdíl o běžných tělových mlék nezanechává bílé stopy na těle. Má krásnou tropickou vůní s dominantou kokosu. A poslední věc, proč jsme si ho zamilovaly je skvělá hydratace, kterou pokožce dodává. 


Hydratační a chladivý gel po opalování sice není novinkou v sortimentu Deramcol, ale určitě stojí za zmínku. Díky obsahu pantenolu a mentolu pokožku zchladí a zklidní po opalování. Tento produkt jsme si oblíbily již loni, protože na rozdíl od většiny produktů opravdu pokožce pomůže. 

Pokud si chcete prodloužit opálení, může začít už ve sprše se Sprchovým gelem s vůní čokolády a pomeranče. Sprchový gel výborně pění, nedráždí ani nevysušuje pokožku a jeho omamná vůně vás ihned v myšlenkách přenese na vysněnou dovolenou. 


Pokud chcete mít i vlasy jako od moře, můžete si nově vypomoci Stylingovým ochranným sprejem na vlasy pro tvorbu plážových vln. Ten obsahuje epsomskou sůl, která udržuje mokrý vzhled vlasů a přirozené vlny a  díky kombinaci s chloridem sodným zajišťuje dlouhotrvající efekt plážových vln. Sprej hezky voní avšak má velice jemný rozprašovač, kterým se tekutina dávkuje těžko, tedy spíš k dosažení očekávaného efektu je třeba vlasy poprášit sprejem několikrát. Bohužel kvalitu pumpičky nemůžeme pochválit, protože po pár použitích přestala fungovat a bylo nutné sprej přelít do jiné lahvičky s rozprašovačem. Vlny sprej vytvoří jemné, přirozené a hezky vydrží, navíc sprej nevysušuje vlasy.


Tak co holky, už máte dovolenou za sebou? Nebo Vás teprve čeká? 

R&M

6 komentářů:

  1. Ahoj :) my už na dovolené byli, vydali jsme se ke Hřensku již první týden prázdnin:) prozkoumali jsme i Pravčickou bránu a i německou stranu česko-saského Švýcarska :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to Vám závidím, České Švýcarsko je krásné :-) my se na dovolenou chystáme až v září, tak snad si ji taky užijeme :-)

      Vymazat
  2. My máme místo dovolené stěhování no, ale snad se někam podíváme, aspoň na pár dní :) Jinak ten sprej na vlasy vypadá hezky, ale zbytek mě moc nezaujal. Jsem člověk, který bez padesátky nevyjde z domu, a tu Dermacol v nabídce, myslím, vůbec nemá :/

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nn Dermacol krém s SPF určitě má, loni jsem ho měla. Jinak dovolená při stěhování není žádná sranda, je to jen dřina a žádná zábava, ale vím, že se udělat musí a člověk se pak těší z toho výsledku, že bude brzo bydlet v novém.

      Vymazat
  3. S vôňou kokosu mám krém na opaľovanie od balei, ale neviem dermacol nerada kupujem lebo som si všimla že obsahuju aj parabény ale či tieto konkrétne to neviem:) teraz mám opaľovacie prípravy od Yves Rocher tak hádam ich čo skoro už poriadne otestujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já parabeny apod neřeším, takže ani nevím, jestli tyto přípravky je obsahují :-/ každopádně já opalováky od Dermacolu mám ráda, poslední roky je používám a příjdou mi z té levnější cenové kategorie nelepší.

      Vymazat