středa 22. dubna 2015

Báječný relax ve sprše se sprchovými gely Tetesept

Hezkou středu holky!

Jaro je nejnáročnější roční období pro lidský organismus. Tělo se zase po zimě probouzí k životu a především díky změnám času a počasí, je to pro něj velmi náročné. Proto je třeba tělu pomoci relaxací a k ní i vhodně zvolenými kosmetickými přípravky. 


Výrobou přípravků vhodných k očistě těla i ducha se zabývá značka tetesept.My Vám dnes představíme řadu zdravotních sprchových gelů, které jsou rozděleny podle potřeb jednotlivých uživatelů 



Jaké zdravotní sprchové gely tedy můžete vyzkoušet?

l        Nachlazení - díky vysokému obsahu éterických olejů z eukalyptu a kafru slibuje úlevu od nachlazení. Pociťte blahodárný účinek osvědčených látek při uvolňující horké sprše: zhluboka vdechujte páry éterického eukalyptového oleje uvolňujícího dýchací cesty a vychutnejte si jeho relaxační vliv na tělo i duši.
l        Svaly a klouby - speciální složení obohacené o výtažky z rozmarýnového oleje a kafru pomáhá uvolnit namožené svaly a klouby. Obě zmíněné látky pomáhají prokrvit končetiny a uvolňují zatvrdlá místa (zejména oblast šíje a ramen).
l        Uvolnění - aromaterapeutický účinek výtažků z pomerančových a jasmínových květů přináší úlevu při stresu a napětí.
l        Uklidnění - tento sprchový gel zvyšuje pocit pohody a uvolní tělo po stresu a psychické zátěži. Gel je obohacený třezalkovým olejem a extraktem z květů z mučenky.
l        Aktivita - tento sprchový gel je především určen k povzbuzení organismu po únavě a vyčerpání.A jaké látky sprchový gel Ativita obsahuje? Jsou tyto oleje - grapefruitový a mátový spolu s extraktem z guarany.

l        Síla a energie - silná vůně je ovlivněna olejem z borového jehličí a limety, díky ní je sprcha pro tělo osvobozující a snižuje napětí. 


A jak se gel osvědčil ve sprše?

Všechny vůně gelů jsme Vám již popsaly výše, ale až teprve v kontaktu s vodou a pokožkou se sprchový gel rozvoní do své “pravé” podoby. Vůně jsou čisté a svěží, nejsou příliš agresivní, ale i přesto jsou výrazné a provází Vás celé sprchování i dlouho po něm. Díky přírodním výtažkům vůně reálně zachycují obsažené ingredience a Vy si tak můžete vychutnat voňavé potěšení, které tyto gely jednoznačně nabízí.

Co Vás taky bude zajímat je pěna a mycí schopnost gelu. Při nanášení se z gelu stává docela hutná, krémová pěna, která důkladně umyje a zanechává pokožku čistou a hedvábně jemnou. Navíc pro opravdu bohatou pěnu stačí gelu pouze trocha, díky tomu vám tento skvělý voňavý a relaxační pomocník dlouho vydrží. Gel vůbec nevysušuje, naopak spíš jemně hydratuje a pokožku zanechává jemnou, zregenerovanou a lehounce provoněnou.  


My jsme se jarní únavě i oslabenému organismu vyhnuly a z větší části za to vděčíme právě těmto báječným tetesept sprchovým gelům. Pokožku těla totiž nejen hýčkají, ale také regenerují, nastartují Vás do nového dne nebo naopak Vás po celodenním shonu a stresu uklidí. Díky gelům se očista těla stává požitkem a příjemným zakončením celého dne.  

Nalákaly jsme Vás k vyzkoušení těchto úžasných voňavých sprchových gelů?

R&M 



8 komentářů:

  1. Vypadají zajímavě, vůbec je nepoznám.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně si zaslouží tvou pozornost, jsou fakt úžasné :)

      Vymazat
  2. Nejen vypadají, opravdu jsou báječné a každá koupel/sprcha je s nimi radost :)

    OdpovědětVymazat
  3. nice blog dear,follow me on gfc and i follow you back,now i follow you on ,instagram ,i hope you follow me back!!kiss

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě, dělám si zálusk na Aktivitu a Uklidnění :-)

    Zvu tě na soutěž :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/kokosova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  5. to vypadá hodně dobře, jsem asi loser, ale slyším o téhle značce poprvé! :) určitě jí omrknu víc! :)

    >>> Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  6. Mně jste teda nalákaly, líbí se mi nafocené produkty :)

    OdpovědětVymazat