pondělí 9. března 2015

Pečujeme o nehty s Magic Nails

Krásný den přeji,

dnešní recenze se ponese v duchu takového mixu péči o nehty, protože bychom vám rády představily další produkty, které se nám osvědčily a pomáhají nám nehty nejen upravovat, ale také zpevňovat, zdobit a jejich výsledný vzhled rovněž fixovat.

Nehty nemůžete nijak upravovat ani opečovávat dokud je nemáte řádně očištěné a zbavené starého laku. Pro začnu recenzi právě tímto pomocníkem, tedy odlakovačem na nehty. 



Tento odlakovač je růžové barvy a má vonět po ovoci, což se mi ale nezdá. Voní (smrdí) jako každý jiný klasický odlakovač. Je určen na profesionální použití, na všechny nehty a to díky tomu, že je bez acetonu. Hrdlo odlakovače je docela malé a navíc je ještě zmenšeno plastovým "špuntem" s malý otvorem uprostřed. Díky tomu si sice můžete odlakovač dávkovat dle potřeby, docela ale trvá než na tampónek nateče dostatečné množství. Ovšem tato plastová výplň jde hravě sundat a poté se mi s dávkováním pracovalo mnohem lépe. Co se týká odlakovacích schopností, tak ty můžu hodnotit kladně, protože odlakovač starý lak jednoduše rozpustí a snadno ho sundá. Co mi bohužel na něm vadí je to, že mi nehty docela vysušuje. Ale to může být dost individuální. Každopádně odlakovač není vůbec špatný a funguje jak má.


Pokračovat budu  produkty, které slouží k tomu aby nehty měly hezký tvar a lesk.



Kvalitní pilníček je nezbytnou součástí každé manikúry a jistě mi dáte za pravdu, že ne každý odvede svou práci tak jak má. Některé jsou zbytečně hrubé a agresivní a jiné naopak tak jemné, že musíte pilovat opravdu dlouho, aby jste dosáhly požadované délky a tvaru nehtu. To ovšem není případ tohoto pilníku, který je hrubý tak akorát, má obě strany stejně drsné a pracuje se s ním výborně.  


Leštící blok má čtyři jinak barevné hrany a různě jemný/drsný povrch. Jedna strana je drsnější než jiné a slouží k "peelingu" nehtu, kdy z povrchu nehtu odstraní suché šupinky, dokonale ale přitom šetrně ho obrousí a připraví na další práci s leštičkou. Pak už stačí nehet doleštit jemnou stranou a máte nehty zbavené staré vrstvy, lesklé a upravené. Navíc díky leštičce získají nehty nejen lesklý vzhled, ale také zahladíte drobné prasklinky a nedokonalosti nehtu. Díky tomu pak barevný lak k nehtu lépe přilne a déle drží. 


Tato leštička vás upoutá na první pohled, protože má krásný ombre vzhled. Vím, že je to sice nepodstatné, ale mě se tento detail fakt líbí. Obě strany má hezky jemné a hladké, takže rychle a efektivně nehty vyleštíte do požadovaného lesku. Kolikrát se mi nechce věřit, že tak lesklý povrch jde docílit pouze leštičkou, protože nehty vypadají jako by jste je již přetřely lesklým nadlakem. 

Tak a už se dostáváme pro vás asi k zajímavějším produktům a to jsou nezbytnosti jako je odstraňovač kůžičky a nejrůznější top coaty, konkrétně vám představím tři. Ale vezmeme to hezky popořádku.


Gelový odstraňovač kůžičky, 11 ml - 55 Kč, teď v akci za 44 Kč

Odstraňovač kůžičky je skvělý pomocník v boji za upravenou a dobře vypadající kůžičku. Tento je na gelové bázi, je lehce žluté barvy, ale kůži nijak nezabarvuje a moc hezky melounově voní. Nanáší se logicky na nehtovou kůžičku, ale i na záděry a nechává se působit tak 2-3 minutky. Po této době se kůžička krásně změkčí a jde velice jednoduše a bezpečně zatlačit. Rovněž drobné záděry jsou snáze zlikvidovat. Navíc má tenký a precizní štěteček s kterým nanesete gel přesně kam patří. Tento výrobek se mi opravdu osvědčil a můžu ho vřele doporučit. Navíc je cenově velice výhodný.

Nail Sealer tekuté sklo, 11 ml - 55 Kč, v akci za 44 Kč

Tento top coat s efektem tekutého skla je bezbarvý lak, který chrání vrchní lak před žloutnutím na UV světle, dodává super lesk a navíc svítí pod UV světlem. Lak je sice čirý, ale je lehce nafialovělý čímž potlačuje žloutnutí laku a navíc vykouzlí francouzskou manikúru ještě bělejší. Což tedy nemůžu potvrdit, protože francii nenosím. Bohužel vám ani neřeknu jestli barevný lak opravdu chrání před žloutnutím, protože s tím problém nemám a po pravdě jsem se žloutnutím laku nikdy nesetkala. Ovšem můžu vám říct, že lak bleskově schne, dodá jim lesk a nijak nestahuje barvu. Výsledný efekt působí jemně a přirozeně, netvoří efekt gelových nehtů.


Mega Gloss 11 ml - 55 Kč, v akci za 44 Kč

Top coat slouží jako poslední tečka za lakováním. Dodává opravdu intenzivní lesk a vzhled gelových nehtů. Chrání lak přes štěpením a poškrábáním a navíc prodlužuje jeho výdrž přibližně o dva dny. Má stejně jako ostatní laky tenký a precizní štěteček, který nanáší ideální množství laku. Schne průměrně. Bohužel tento lak viditelně stahuje lak barevný a to nejen ze špiček ale taky z boku. Sice to není na první pohled extra znatelné, ale je to tam. Bohužel toto je nešvár většiny vrchních laků, které dělají "ale gelové nehty", takže se mu to nedá nějak vyčítat. Celkově to je moc fajn top coat.

Titanium Coat M 11 ml - 55 Kč, v akci za 44 Kč

Poslední lak, který jsme měly možnost vyzkoušet je vrchní lak určen pro zpevnění nehtů. Sice píšu vrchní, ale lak jde využívat i jako podkladový. A tato možnost se mi také osvědčila lépe. Lak je průhledný a v případě jeho lakování jako základní vrstvy nehty zpevní, zaplní a vyhladí nerovnosti, prasklinky. To vše jde ruku v ruce s rychlým schnutím. Jako nadlak také funguje dobře, dodá lesk a zpevnění, ale docela dlouho schne. Jinak mu ale nemám co vytknout a jako 2v1 funguje dobře.

A když už máme nehty upravené a nalakované, tak není nic jednoduššího než použít některou z šablonek na zdobení. My jsme zkoušely tyto čtyři nesoucí označení Smart - č. 3 č. 19, č. 22 a č. 27.


Díky použití šablonek je zdobení nehtů snadné, rychlé a velice efektní. Šablonky se používají na nalakované a dobře uschlé nehty. V balení jich najdete deset. Co se týče postupu tak ten je velice stručný a jednoduchý. Na barevný dobře zaschlý lak nalepíte šablonku a dobře jí uhladíte. Malým množstvím laku vybraný motiv přelakujete a necháte chvíli zaschnut. Poté opatrně šablonku sundáte a vše zafixujete vrstvou top coatu. A voalá, krásný nailart je na světě.


Tak a jsme u konce. Snad se vám článek líbil a představil vám nové produkty, které stojí za vyzkoušení. Pokud tomu tak bylo, tak je seženete na e-shopu magicnails.cz, díky kterému jsme měly možnost tyto produkty vyzkoušet my.

Zaujal vás některý produkt? Co říkáte na šablonky? 

Radu





2 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Taky se nám líbí. Vytvoří krásný detail a to během chvilky a především jednoduše :)

      Vymazat