čtvrtek 19. března 2015

Moje malé jarní kosmetické i nekosmetické new in - Maru

Hezký čtvrtek holky,

taky Vás tak nadchlo to jaro, které k nám konečně přišlo? Já mám díky sluníčku venku hned lepší náladu a třeba mě zase chytnou nějaké ty nákupy, které mne v poslední době vůbec nebavily. Proto i tenhle můj nákupní článek je chudší než obvykle :-D poskládala jsem dohromady nashromážděné věci za leden a únor, kdy jsem si vlastně koupila většinu věcí jako náhradníky za již vypotřebované výrobky. Dál Vám ukážů pár věcí, které jsem dostala a v neposlední řadě jsem si pořídila nové lodičky na klínu a pár triček.


Tak co tu mám z kosmetiky? Z té pečující oblasti jsem si koupila jen pár kousků a to jen termo ochranu na vlasy, šampón a dva antiperspiranty.


Poslední ochranný sprej na vlasy mi už došel a tak jsem chtěla vyzkoušet něco nového. A v Rossmannu mne zaujal tento od značky Isana, který byl za extrémně nízkou cenu, něco okolo 40 Kč. Sprej je to fajn, nezatíží vlasy, nemastí je a svou funkci plní. Další věc z řady vlasových přípravků je šampón od Garnier z řady Goodbye Damage, přiznám se, že jsem dlouho nic z vlasovky od Garnieru neměla a především jsem po něm sáhla kvůli té božské vůni. Antiperspiranty jsou dost nudná záležitost, ale přece jen Vám ty moje dva koupené přiblížím - Garnier Mineral byla taková nouzovka, když mi došla moje oblíbená Rexona, a v našich potravinách nic jiného na výběr nebylo. Každopádně je pro mě docela dost ostrý, moc nepomáhá a měla jsem po něm podrážděné podpaží. K Rexoně se vyjadřovat nemusím, je to moje klasika a mám ji už asi po čtvrté.


V lednu si taky ke mne našla cestu jedna vůně a to od Yves Rocher s parfemací Cherry Bloom. Abych se přiznala, tak se jedná o mojí vůbec první zkušenost s touto značkou, ale ta vůně mne dostala. Je vážně úžasná, jarní a svěží. Ve stejné parfemaci mám i tělové mléko, to jsem nezkoušela, já na ty mléka prostě nejsem :-)



Z laků na nehty tu mám hned čtyři kousky a to jemně matný růžový láček Catrice Luxury Nudes v odstínu 04,  super lesklý lak Golden Rose v odstínu 140, klasickou bílou Gabriellu Salvete v odstínu 148 a nakonec matný kousek od Rimmelu 014. Všechny laky jsou super, ať už výdrži nebo i lakováním, až na ten Rimmel, ten pruhuje a výdrž není nic moc.


Dekorativka taky nemá moc zástupců. Jako všetšina z kosmetických nadšenkyň jsem neodolala Dermacol 16 hour lip color v odstínu 1. S barvou jsem nadmíru spokojená, krásně drží, nevysušuje, dá se během dne kdykoliv obnovit. Prostě super. Dál jsem potřebovala nějaký pudr do kabelky, vyhrál to Color Correcting od Catrice. Do sbírky očních stínů mi přibyl kousek od značky UMA, krásný khaki odstín se zlatými částečkami s poetickým názvem 07 go, forrest go!. Je to první kousek od téhle značky, ale jsem mile překvapena pigmentací. Dále mi dosloužily (nebo mi nevyhovují) všechny báze pod oční stíny, co mám doma, tak jsem šáhla po té snad nejvychvalovanější a to od Too Faced. Poslední věc z dekorativky, co jsem potřebovala byl korektor. Tentokrát jsem šáhla po tekutém korektoru od Astoru Perfekt Stay. Ten korektor je přímo boží, krásně zakryje kruhy pod očima, neslévá se a vypadá přirozeně.



Z oblečení jsem si pořídila jen pár základních kousků. Prvním z nich je tričko v tělové barvě s 3/4 rukávem z New Yorkeru, pak jsem si koupila 2 oversized trička s "krajkovými" zády z Lídlu. No nechte je tam za 120 Kč. Navíc ta kvalita je fakt luxusní, jsou z pevného materiálu a nejsou vůbec průhledné! Poslední obleček je bílý cípatý kardigan z Marks and Spencer. A co jsem Vám ještě neukázala jsou černé lodičky na klínu s vejčitou špicí. Boty na klínku nosím moc ráda a moje černé klasické už dosloužily a tyhle byly za super cenu a jsou fakt krásné :-)

Co jste si koupily za poslední měsíce Vy? Utrácíte nebo teď nemáte na nákupy chuť jako já? :-D i když je zase pravda, že za ten březen už mám nakoupeno podstatně více než za leden a únor :-D

M.

15 komentářů:

  1. YR ma skvelou tuhle radu, ja mam zeleny caj a voni take uzasne. Dermacol rtence jsem take neodolala, vzala jsem si rovnou dve :)
    Beauty ofpink/ Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zelený čaj jsem taky očuchávala a je super, akorát ta cena je dost vysoká (599,-) bych za obyč toaletku nedala. Naštěstí jsem tuhle vůni dostala, tak otázku peněz řešit nemusím :-D

      Vymazat
  2. Pane jo, ten lak Rimmel je nádherný:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je sice vážně krásný, ale lakování příšerné a výdrž taky bída :-/

      Vymazat
  3. Musím zajít do YR, třešeň mě hodně láká :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja nemám rada šampóny od garnieru strašne mi mastia vlasy a zaťažujú a ten ich otvárak je priam katastrofa..niky mi neide dobre otvárať proste absolútny mínus u mňa
    tie tričká sú pekne :) sa mi páčia a to telové mlieko yves rocher vyzerá dobre

    ❀ Kflori Le Jasmine ❀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě šampón od Garnieru neměla už věky, tak jsem jej chtěla zase vyzkoušet. Ale to, že někomu vadí to otvírání slyším prvně. Nosím docela dlouhé nehty a otevřu ho v pohodě, nepříjde mi ta kulička nějak problematická.

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Vypadá vážně skvěle, ta barva mě baví, ale to lakování je děs, člověk se s tím piplá, ať nepruhuje a pak se za den, dva oprýská. :-/

      Vymazat
  6. Nejvíc mě zaujaly ty trička s krajkovými zády :) já jsem si koupila minulý týden nový botasky a příští týden si půjdu koupit balerínky a možný ještě nějaký lehký tenisky
    A taky potřebuju spoustu triček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty trička jsou super, kvalitní a za minimální cenu. Ale ještě by se mi hodily i nějaké jarní svetříky, třeba v mint nebo nějaké růžové barvě. Ty tvoje tenisky jsem viděla na blogu, pěkné, líbily se mi :-)

      Vymazat
  7. Som vo vytržení z tých lakov! Ach, to sú tak dokonalé farbičky (hlavne Rimmel a Catrice, ale aj Golden Rose), že laková stopka-nestopka, musím ich obzrieť... A super nákupy, samozrejme :)

    OdpovědětVymazat
  8. Wow, ten Rimmel lak nutně potřebuju! A jestli jich ještě mají celou matnou řadu, tak jich koupím asi více. :D A vůbec mě neodradily viditelné pruhy nebo menší výdrž.. :D A ten od Catrice je taky nádherný (akorát už jeden podobný mám)..
    A do YR bych taky měla zase nakouknout - na třešňovou řadu jsem ještě nebyla. :P

    OdpovědětVymazat
  9. Trička z Lidlu vypadají moc hezky, taky tam ráda nakupuji, mají kvalitní věci. Akorát je tam poslední dobou všechno hned pryč, máme ho asi nějak blbě zásobený.. Příště si musím pospíšit :-)

    OdpovědětVymazat