neděle 21. prosince 2014

TOP14 roku 2014 - dekorativka

Hezkou poslední adventní neděli,

dneska Vám sváteční den chceme zpříjemnit prvním z naší série článků o objevech a katastrofách kosmetického světa, tentokrát začneme čtrnácti kousky z řad dekorativní kosmetiky, které jsou pro nás opravdu top.

1. Laky Golden Rose - Rich color

Těmto lakům jsme se nedávno věnovaly v samostatném článku (zde). Tyto laky si nás získaly na první vyzkoušení - barvy jsou krásně syté, dobře kryjí a díky příjemné, řidší konzistenci se dobře lakují, nepruhuje. A to nejlepší na závěr - laky vydrží bez porušení 5 dní! To je prostě paráda!


2. Dermacol Caviar Long Stay makeup & corrector

Letos jsem odložila své oblíbené BB a zase se na čas vrátila k makeupům. Přispělo tomu především to, že jsem objevila úžasný makeup Caviar od Dermacolu. Nejen že mi perfektně sedl barvou (02), ale především krásně kryje bez toho aby pleť zatížil nebo byl na ní  vidět. Krásně se do pleti zapracuje, nezalézá do póru, obličej se mi po něm nemastí a navíc dělá opravdu krásnou a hebkou pleť. Recenzi na něj už mám připravenou.


3. Cargo tvářenka - Siena

O této tvářence bude ještě na blogu řeč, za 2 měsíce pravidelného používání se stala naší láskou. Nejen díky krásnému obalu, jímž je nerez plechovka s vytlačeným názvem značky, ale především díky úžasné pigmentaci a výdrži, si nás tato kráska získala.


4. BH Cosmetics a jejich paletky očních stínů

Co jsme zakusily super pigmentaci paletek očních stínů značky BH Cosmetics, šly všechny naše paletky na nějakou dobu stranou. Kvalitou se stíny od BH vyrovnají a někdy i předběhnou mnohem dražší značky a cena je víc než příznivá. Více o nich si můžete přečíst zde a zde


5. Too Faced tvářenky

Značka Too Faced sice patří mezi ty dražší, ale oprávněně. Ve své sbírce máme hned dva odstíny těchto tvářenek a to broskvovou Peach Beach a v růžových odstínech Something About Berry. Kromě sladkého balení, krásných odstínů patří ke kladům tvářenky především dlouhotrvající, celodenní výdrž.


6. Kosmetika Moje

Když na český trh přišla nová značka kosmetiky Moje, nevěděly jsme co od ní můžeme čekat. Jaké překvapení bylo, když za pár korun dostaneme hodně kvalitní výrobky. Nejvíc jsme si oblíbily krásné matné laky, řasenky a také nové rtěnky. Laky se parádně lakují, bleskově schnou a především si těch krásných barev budete na nehtech užívat opravdu dlouho. Nám držely v průměru kolem 5 dnů. Řasenky jsou taktéž parádní. Mají krásné obaly, šikovně řešené kartáčky a umí vám vykouzlit dlouhé a husté řasy, které by jste od tak levné řasenky ani v nejmenším nečekaly. Většinu produktů jsme vychvalovaly zdezde a zde.


7. Catrice - tužka na obočí

Tato tužka je jedním z mála dostupným produktem z drogérie, kterým vykouzlíte výrazné, ale zároveň přirozené obočí. Má přirozenou barvu, hezky kreslí a bez problémů drží celý den.



8. L´oreál - Collection Priveé, řada Nude rtěnek

Nejen odstín Julianne ale i ostatní vlastnosti těchto limitovaných rtěnek v tělových odstínech nás naprosto okouzlily. Rtěnky mají hezký elegantní obal, úžasnou hydratační konzistenci a bezvadnou pigmentaci v jednom. Na rtech jsou super příjemné a obstojně drží.

9. Bourjois - 123 Perfekt - CC krém

I tento produkt si zaslouží být na seznamu objevů roku 2014. CC krém hezky hydratuje, neutralizuje zarudlá a tmavá místa a zakrývá všechny nedokonalosti. Na pleti dokáže zázraky, má spíše střední krytí, ale přesto vypadá přirozeně. Pokud chcete vědět víc, mrknetě na recenzi - zde.


10. Jessup štětce

Tyto skvělé štětce jsme v top 14 nemohly vynechat. Opravdu nás svou kvalitou překvapily. Jsou krásně hutné, hebké a parádně se s nimi pracuje. Navíc stojí opravdu maličko. Celou recenzi jste si mohly přečíst zde.

11. Inglot - konturovací set

Od doby, co začala má kosmetická mánie, hledala jsem ideálního konturovacího pomocníka. Po letech hledání jsem jej našla až v obchůdku Inglot. Hlavní výhodou konturovacích pudrů od Inglotu je především velký výběr různých odstínů bronzerů i rozjasňovačů, které si můžete sestavit do paletky podle vlastní potřeby. Samostatnou recenzi můžete omrknout zde.


12. Revlon Parfumerie - voňavé laky

Už jste slyšely o voňavých lacích na nehty? Když jsem laky s vůní objevila u Revlonu, byla to pro mne novinka. Momentálně mám na nehtech růžovku této značky s vůní africké fialky, ale dostupné jsou i další vůně jako bordeaux, sladký meloun apod. I na tyto laky jsme už psaly recenzi (zde).


13. Catrice - Prime and Fine - fixační pudr

Tento fixační pudr buď ženy milují nebo nenávidí. My patříme do té první skupiny, příznám se, že lepší pudr jsem zatím nevyzkoušela. Zmatňuje, zafixuje makeup, zároveň vypadá na pleti přirozeně a dodá jí sametový vzhled. Co si o pudru myslí Maru a její kamarádky si můžete přečíst zde.


14. Make up for ever - Aqua Liner - voděodolné tekuté linky

Tyhle linky jste zatím na blogu mohly vidět jen v nákupech za říjen, ale recenze je naplánovaná brzo. Takže Vás neochudím o plnohodnotnou recenzi, takže zatím názor na ně jenom shrnu. Jsou opravdu voděodolné, nerozmaže je déšť ani sprcha. Dobře se s nimi manipuluje a nakreslíte s nimi jak tenkou, tak i výraznou linku.


Staly se některé z těchto produktů také vaším letošním objevem? Co považujete vy za váš letošní top dekorativní produkt? 

R&M

16 komentářů:

  1. Řasenky od MOJE jsou taktéž můj velký objev a už nechci žádné jiné !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou báječné, že jo? Je až neskutečné, co tak levné řasenky dokážou vykouzlit s řasama :) Obě jsme si je zamilovaly :)

      Vymazat
  2. MILUJU tyto články a jestli to bude série, tak mé srdce plesá, těším se další články moc a moc :) !

    P.S. srdíčkovou tvářenku mám od Too faced taky a je božská, laky Golden rose bych chtěla brzy vyzkoušet :), pudr Catrice mám koupený a čekám až mi dojde ten od Essence, kaviárový makeup mě celkem zajímá, musím ozkoušet v drogérce odstíny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme moc rády, že se článek líbí. Bude to taková mini série, ještě se můžeš těšit na top pečující kosmetiku a naopak propadáky roku. Srdíčková tvářenka v tomto přehledu nemohla chybět, protože je pro mě dokonalá. Catrice pudr jakbysmet, lepší jsem zatím nezkusila. A laky GR chválím na všechny strany, protože si zaslouží mnohem větší pozornost :)

      Vymazat
  3. TooFaced tvářenka je nádherná, kosmetiku Moje jsem zatím nezkoušela a Galaxychic plánuji taky objednat :).
    PS: Už mi přišla výhra z giveaway, děkuji moc! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Magdo, jsme rády, že výhra ti stihla dorazit do Vánoc, alespoň máš o dárek pod stromeček navíc :) Kosmetiku Moje určitě musíš vyzkoušet, věř, že si jí zamiluješ tak moc jako my. Vážně stojí za to. Galaxy Chic je naprosto dokonalá paletka, od doby co jsem si jí pořídila jinou nepoužívám. Tvůj záměr si jí pořídit naprosto podporuji. Nebudeš litovat ;-)

      Vymazat
  4. Tyto shrnující články mám moc ráda :) Řasenky od Moje musím vyzkoušet
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rády slyšíme. Taky máme tento typ článků rády. Nějakou řasenku rozhodně zkus, fakt stojí za to!

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Děkuji. Když ony se ty super produkty vybírají samy :)

      Vymazat
  6. skvělý výběr produktů! Laky Golden Rose mám také moc ráda, jejich neonové laky jsou naprosto boží, celé léto jsem je používala, prakticky vlastně od května do září.. :D :) super článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme. Je skvělé slyšet, že mají i neonky tak kvalitní, alespoň víme po jakém dalším odstínu sáhnout :)

      Vymazat
  7. Amazing selection of great products. The Revlon nail polish color is gorgeous. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  8. Vybrali ste zaujímavé výrobky, z ktorých mám ja odskúšaný len mejkap Dermacol, ktorý som používala pri líčeniach (iných) a vždy vytvoril skvelý efekt. No a ešte srdiečkovú lícenku. Ja ju mám práve v tom ružovom odtieni Candy Glow a so všetkým súhlasím, akurát, že pre mňa je to dosť svetlý odtieň, takže ho používam viac-menej ako rozjasňovač.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dermacol makeup je fakt super, sedl mi natolik, že uvažuji o vyzkoušení dalších druhů. Tak to je škoda, že je na tebe srdíčková tvářenka světlá, ale zase to musí být super rozjasňovač :)

      Vymazat