úterý 15. dubna 2014

Březnový new in

Ahoj holky,

po delší době mi zase přibylo pár nových kosmetických kousků, které bych vám dnešním příspěvkem ráda ukázala. Většinu tvoří narozeninové dárky, ať již od Maru, nebo mnou koupené za penízky, které jsem dostala. Tak jdeme na to.

Balea -  kokosový tělový krém

Jelikož mi došly všechna tělová mazadla, rozhodla jsem se zkusit nějaký tělový krém od značky Balea. Na jejich krémy jsem četla dost pochvalných reakcí, tak jsem si řekla, proč to za tu nízkou cenu nezkusit. Zvolila jsem kokosovou parfemaci, která je moc příjemná. Musím říct, že mě krém velice mile překvapil. Má moc příjemnou konzistenci, dobře se vstřebává a hydratuje velice solidně.

Kallos Latté – maska pro poškozené vlasy

Vlasovou masku jsem rovněž potřebovala. Tuto jsem před lety již měla a byla báječná. Proto jsem se rozhodla  jí otestovat znovu, ale vzala jsem radši menší 275 ml balení. Maska krásně sladce voní po karamelu a vanilce, bohužel mi vůně ve vlasech moc nedrží, což mě mrzí. Jinak funguje báječně, takže bližší recenze určitě bude.

Saloos – Bio tělový peeling – čokoláda

Asi už víte, že peelingy mám velice ráda. Ať již pleťové či tělové a tento od mé oblíbené značky Saloos jsem chtěla hodně vyzkoušet. Zvolila jsem jak jinak, než vůni čokolády. Vůně je báječná, velice přirozená. A další atributy peelingu jsou rovněž na jedničku, ale to vše se již brzo dozvíte.

 

Saloos – koupelový olej – levandule

Ráda si dopřávám voňavé koupele, proto jsem si pořídila tento olej. Jak můžete vidět, tak jsem si ho hodně oblíbila, neboť mi již pořádně ubyl. Do vany ho stačí přidat trošičku, koupel krásně provoní levandulí, pokožku těla  ošetří a promastí, takže se pak již nemusíte mazat. Až mi olej dojde, tak si běžím pro další balení.

Saloos – Bio dýňový olej

Aby těch olejů nebylo málo, tak jsem si pořídila tento „dýňák“, který používám každý večer místo krému a už teď musím říct, že je to můj malý zázrak. Vážně olej je naprosto úžasný. Voní báječně, dobře se vstřebává, hydratuje jedna báseň, ale především úžasně hojí a regeneruje pleť a zabraňuje tvorbě pupínků. Moc jsem si ho oblíbila. Pokud budete chtít, tak pak můžu sepsat podrobnější recenzi.

Avon – čistící maska pro problematickou pleť

Čistící a především bahenní masky mám ráda. Tuto „avoňáckou“ jsem kdysi (jen v jiném obalu) měla a byla super. Když jsem ji viděla na parfums za 50 Kč, tak jsem si řekla, že jí vyzkouším. A musím říct, že nic ze svých dřívějších kvalit neztratila. Pleť hezky vyčistí, zmatní, lehounce stáhne póry. Uvidíme co udělá dlouhodobější používání.

Manufaktura – mýdlo – Mojito

Toto úžasně voňavoučké mýdélko jsem dostala od Maru k narozeninám. Je to pro mě první zkušenost se značkou Manufaktura a zatím je tedy dost rozpačitá. Vůně je super, avšak další vlastnosti už tak moc ne. 

Saloos – Bio karité, balzám na nehty

Moje nehty jsou teď v dost hrozném stavu, proto jsem si pořídila tento balzám, abych je po odlakování vždy promazala a vyživila. Uvidíme zda jim a kůžičce balzám pomůže. Při dlouhodobém užívání má rovněž pomoct od suché kůže a záděrů na které taky trpím. Tak jsem zvědavá, ale zatím se mi jeví dost nadějně.

Catrice Absolute Nude Eyeshadow palette

Další narozeninový dárek od Maru. Paletka mě velice potěšila, neboť jsem doteď žádnou paletku pouze přirozených, tělových a hnědých odstínů nevlastnila. Teď už jí mám a jsem velice spokojená. Paletka má krásné syté barvy, je velice hezky pigmentovaná. Stíny jsou měkké konzistence a téměř nepráší.

EOS – balzám na rty

Jsem opět dostala od Maru, čímž ji opět velice děkuji. Balzám jsem měla na svém pomyslném whistlistu a chtěla ho vyzkoušet. Maru mi vybrala růžové „vajíčko“ s vůni letního ovoce. Balení se mi moc líbí, vůně je lehce chemická ale nic hrozného. A co se týče samotných vlastností balzámu, tak i s těmi jsem spokojená. Jak moc se teprve dozvíte v připravované recenzi.

Loreal rtěnka – 163 Fuchsia

Rtěnku v krásném neonově růžovém odstínu mi Maru pořídila v Polsku. U nás se asi neprodává, nebo možná ano ale v jiném obalu. Rtěnka je super pigmentovaná, krémová a lehce hydratační. Barva je úžasná. Přestože je zářivá, tak je velice dobře nositelná přes den. Už se těším, až tuto krásku pořádně „vyvětrám“, neboť jsem zatím neměla příležitost.


Miss Sporty – laky na nehty 3246 a 3248

Když v Tetě probíhala akce pro členy kluby na laky Miss Sporty, nemohla mi ujít. Dvě letní zářivé barvičky mě vyšly na neuvěřitelných 30 Kč za oba laky. A to se přece vyplatí ne? Zatím jsem měla nalakovaný jen ten korálový a na nehtech vypadal fantasticky. Dobře se lakoval, stačily dvě vrstvy, schnutí bylo bezproblémové. Výdrž mě taky překvapila. Sice se rychle ošoupaly špičky, ale jinak jsem měla lak na nehtech 5 dní, což je na lak za 15 Kč fantastické.

Essence Studio – ultra nail repair

Jelikož mi došel podkladový lak, hledala jsem nový. A protože mě teď ty moje nehty tak zlobí, tak jsem vsadila na podkladový lak s obsahem keratinu pro slabé a lámavé nehty. Lak má zaplnit praskliny a nehet zpevnit, což plní výborně. Mimoto lak bleskově schne a nehtům vážně pomáhá.

Essence – efektový lak 

Tohoto krasavce jste mohly v akci vidět již zde. Jedná se o efektový 3D lak v odstínu 03 Glitz &-glam.

Poslední pískový lak jsem dostala rovněž od Maru. Jak můžete vidět podle popisků je rovněž z Polska. Pískový efekt je podobný lakům GS. Výborně se lakuje, rychle schne a má úžasnou barvu. Takovou tmavší fuchsiovou a malými modrými třpytečkami.

 

To by bylo z mých březnových novinek vše. Máte něco odzkoušené? Čím jste si udělaly radost v poslední době vy?

R.

4 komentáře:

  1. ten kokosový tělový krém od Balei mám doma a též jsem spokojená, za tu cenu hydratuje moc dobře
    a vůně je prostě božská, navíc to velké balení mě dostalo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že ti taky vyhovuje :) No dá mi pěkně zabrat než to množství vymažu :)

      Vymazat
  2. To by se mi taky líbilo:) Hlavně ta čokoška od Saloos...♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čokoládový peeling od Saloos je báječný, můžu jedině doporučit :)

      Vymazat