středa 26. února 2014

OOTD - Kožená bunda v zimě? V té letošní ano!

Ahoj holky,

taky si užíváte letošní teplou zimu projasněnou sluníčkem? Já tedy ano. Jelikož jsem milovník léta, tak zimu většinou s nevolí přetrpím a s nadšením očekávám příchod oteplení a jara. Letos je tomu pro mne naštěstí jinak, neboť časté teploty nad 10 stupňů a sluneční paprsky, které již začínají mít patřičnou sílu si vyloženě užívám. A když je venku tak krásně, tak by byl hřích sedět doma. Proto jsme jedno sobotní odpoledne  s Maru vyrazily na procházku, vzaly s sebou foťák a tak vznikly po delší době zase jedny publikovatelné outfit fotky.



 Na procházku jsem volila oblečení především pohodlné. Zvolila jsem tmavě modré jeany z Kiku, které mě překvapily dobrou kvalitou. Na to, že je nosím dost často, tak krásně drží svůj tvar, nikde se nepárají a hlavně po vyprání vůbec nevybledly. Hřejivý petrolejový svetr mám z C&A a nosím ho hodně ráda. Když je teplo tak ho nosím jen tak samotný, když naopak přituhne tak pod něj hodím tričko, jako v tomto případě. Navíc je docela dlouhý až na boky, což je super, neboť na vás nikde netáhne. Dominantou oufitu tvoří kožená křiváková bundička značky Yessica, rovněž z C&A, která má přední díl látkový, který je ještě prošitý zlatou nitkou. Rukávy jsou pak kožené. Bundičku mi donesla mamka, ale bohužel mi je větší, proto jsem jí přepásala páskem, díky čemuž mi lépe vynikl pas a bundička tak získala pro mě lepší tvar. Jelikož bunda odhaluje krk, tak jsem ještě vytáhla černou huňatou šálu. Na nohy jsem nazula koženkové kotníčkové tenisky z Deichmannu. Malé nezbytnosti jsem si hodila do střední modré kabelky, kterou jsem dostala na vánoce a objednávala jsem si jí z e-bay.




A to je z mého zimně-jarního outfitu vše. Líbí se? Co vy a jarní počasí v zimě?



R. 

16 komentářů:

  1. krásná bunda a skvělý outfit! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Vidím, že nejsem jediná, kdo nosí i přes zimu koženou bundu. Moc ti to tu sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Občas mám sice pocit, že se na mě lidi dívají jak na blázna, ale co když je tak hezky a teplo, proč bych se měla zbytečně pařit v kabátu, že jo? Jsem ráda, že v tom nejsem sama.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Díky, jsem ráda, že se můj jednoduchý outfit líbí :)

      Vymazat
  5. Great outfit! The jacket is awesome!!!! Love it and you wearing it so beautifully!! Lovely bag! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  6. Ta bunda je úžasná! Jen já bych ji brala trochu delší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tj, kdyby byla o krapet delší, tak bych se taky nezlobila.

      Vymazat
  7. Moc ti to sluší, moc se mi líbí nejenom bunda ale i kabelka. A ty tvoje vlasy! Jinak já letos nosím zimní bundu hned nad tričkem, mám skříň plnou svetru, ale letos je v podstatě nenosím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky, jsem ráda že se bunda i kabelka líbí a nejsem tak jediná :D Ani se ti nedivím, že ti svetry leží ladem, taky ty hrubé moc nenosím, většinou mi stačí tričko, lehký svetřík či cardigan a bunda nebo kabát. A taková zima mi maximálně vyhovuje.

      Vymazat
  8. Sluší :) A mimochodem, já měla v pátek jen minisukni :D :D Kožená bunda je ještě v normě, hlavně když už je počasí skoro jako by mělo přijít léto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Taky už mini délkou přivoláváš jaro? Už aby tady bylo,co?

      Vymazat
  9. Krásna bundička, neviem prečo, no hneď ako som ju zbadala mi napadol obchod C&A, pretože z tadiaľ máme dva podobné kabátiky, no oba sú celé pletené. C&A mám veľmi rada, často tam majú veľmi pekné a kvalitné kúsky.

    OdpovědětVymazat