pátek 22. listopadu 2013

Ladybox listopad 2013

Hezký večer Vám všem, 

dnes Vám přináším večerní článek, ve kterém Vám představím listopadovou krabičku krásy Ladybox. Pokud si říkáte, že jsem po zkušenostech z září, kdy jsem vyhrožovala, že si nikdy znovu Ladybox nekoupím, zase boxu podlehla, tak to není pravda. Vždy kdy jsem objednávala box sobě, přiobjednávala jsem 2 kusy i kamarádkám, ale teď objednávám boxy pouze jim. Já jsem zůstala věrná svému předsevzetí za boxy neutrácet.

Přišla jsem z práce a chvilku po páté přijel kurýr z In Timu a doručil obě krabičky. A co skrývaly? Vyfotila jsem Vám pouze jeden box, ale obsah byl u obou stejný, ovšem v jednom z boxů chyběl krém na ruce, takže budu muset kontaktovat tým Ladyboxu, aby krém dodatečně poslali.


Tento měsíc byla samotná krabička Ladyboxu v podzimním designu v béžové (víko) a rezavé barvě (spodní část krabičky), který se mi velmi líbí. Víko je po stranách ozdobené obrázkem veverky a větvičkou šípků a mezi nima je kruh s podzimním lístí s nápisem Ladybox. Ovšem myslím si, že lépe by vypadalo víko krabičky pouze s nápisem firmy v listnatém kruhu. Vím, že je veverka milá, ale na můj vkus je moc infantilní. 

Teď řeknu jen pár slov k dopisu a výstelce krabičky, když jsem Vám je zapomněla vyfotit. Dopis je sladěný s krabičkou a je vyvedený ve stejném designu. Tak jak jsme zvyklé, tak i tentokrát se z dopisu dozvíme, jaké výrobky jsou v krabičce, jejich velikost, cenu a použití. Výstelka je tentokrát také béžová, harmoničky vypadají jako nastříhány z lepenkových krabic, ale aspoň narozdíl od obvyklých černých harmoniček výrobky nezašpiní.

A co krabička vlastně obsahovala? Byly slibovány 4 plné produkty a ty nakonec také v boxu byly, navíc byl jako dárek do boxu umístěn tzv. mystery produkt a to výrobek, který byl v minulých edicích boxů velmi pochvalován. A tady jsou:



Antiperspirant - Lady Speed Stick Gel Aloe, čistící pleťový peeling z Nimba - Himalaya Herbals,
hydroaktivní krém na ruce a nehty - Lambre, tužka na oči - MeMeMe

Plné výrobky

Antiperspirant - Lady Speed Stick Gel Aloe - 65 g/77 Kč

Upřímně by mne tento antiperspirant moc nenadchl a mám k tomu více důvodů. Ráda zkouším výrobky, které jsou hůře dostupné nebo jsou novinky na trhu - a tento antiperspirant nepatří ani do jedné z těchto kategorií. Navíc mám jiného protipotícího favorita. Vůně přípravku je příjemná, ale spíše chemická a vůni aloe mi to vůbec nepřipomíná, spíš možná okurku? Jedinou výhodu tohoto přípravku vidím v gelové konzistenci, která asi nebude zanechávat bílé skvrny na oblečení.


Čistící pleťový peeling z Nimba - Himalaya Herbals - 75 ml/100 Kč

Tento peeling od Himalayi nedávno zkoušela Radu (recenze zde) a té moc nesedl, takže ani mne neláká si tento peeling koupit, ale zase kdybych ho měla v boxu, tak ho ráda zkusím. Peelingové zrníčka jsou spíš jemné a vůně je taková přírodní, příjemná.


Hydroaktivní krém na ruce a nehty - Lambre - 50 ml/89 Kč

Krémů na ruce není nikdy dost, navíc teď v průběhu podzimu a zimy. Krém na ruce od Lambre slibuje regeneraci pokožky rukou a také zpevnění nehtů a omezení jejich lámavosti. Vůni krému nedokážu rozeznat, ale je jemná, příjemná a nevtíravá. Za krém na ruce, tedy dávám palec nahoru, protože to je ideální pomocník proti zimou rozpraskaným rukám.



Tužka na oči - MeMeMe - 1,2 g/149 Kč

Produkt od MeMeMe byl asi největším lákadlem listopadového Ladyboxu. Ale tužku na oči od této značky si myslím, že nikdo z kupujících nečekal, asi spíš všechny ženy byly natěšené na tvářenku nebo rozjasňovač této značky. Ale i tužka na oči není marná, holky ji dostaly v pěkném hnědém odstínu. 



Mystery produkt

DermaSprey - Salcura - 15 ml (cena neuvedena)
Skin Clearing Sprey - Salcura - 15 ml (cena neuvedena)

Derma Sprey je určen na léču problémů s pletí ve stylu ekzému, lupénky a suché pleti. Já na tyhle problémy netrpím, ale dovedu si tento sprej představit jako záchrance před suchými strupy, které máme mnohdy po akné apod.

Skin Clearing Sprey je přímo určen na léčbu aknózní pleti a likvidaci pupínků. Jestli se kamarádce tato Salcura osvědčí, asi se nechám zlákat a koupím si plné balení.


+ jako bonus byl v boxu umístěný vzoreček ikonického krému Steamcream

Závěrem musím říct, že jsem ráda, že jsem tento měsíc Ladybox neobjednala, protože ani jeden z výrobků mne nějak moc neoslovil. Největší radost by mi udělal krém na ruce a to je trochu málo, nemyslíte?

Ještě jsem zapomněla říct, že celková hodnota obsahu boxu byla 415 Kč.

A jak jste na tom Vy? Stále jste věrné Ladyboxu nebo Vás už krabičky krásy omrzely jako mě?

M.

16 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Souhlasím, tentokrát jsem ráda, že jsem box neobjednala.

      M.

      Vymazat
  2. ještě horší než zářijový.. myslím, že to nebude trvat dlouho a lb to zabalí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako dyť je to plné drogérkových značek... Zdá se, že beutybox v ČR jest jaksi nepochopen...

      Vymazat
    2. Mi příjde, že LB má pořád dost tleskanek, které se utrhují na nespokojené zákaznice s tím, že mají být vůbec rády, že nějaký box v ČR je.

      M

      Vymazat
    3. Ale musím říct, že souhlasím s Katkou V., s tím, že u nás princip beautyboxu nebyl pochopený, že box je od toho aby jsme mohly vyzkoušet těžce dostupnou nebo méně známou kosmetiku a nedostaneme sprcháč nebo antiperspirant z drogérky.

      M.

      Vymazat
  3. Jsem celkem ráda, že jsem teď po 3 měsících box vynechala, nezaujal mě ani ten první nápovědový popis, takže jsem se rozhodla to nechat být.. a je fakt, že vždycky LB vychvaluju, tak tento měsíc bych asi moc nechválila.. Ale tak určitě nadchnul jiné dívky/dámy - já zrovna peeling extra nepoužívám (spíš proti celulitidě - tedy na stehna), krém na ruce jednou za nějakou dobu, tužku na oči nepoužívám vůbec, a gelový deodorant jsem ještě neměla, takže nemohu soudit, ale spíš upřednostňuji spreje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bývám k Ladyboxu docela kritická :-D především k jejich liknavosti, co se týče obsahu, to jsem byla většinou spokojená.

      M.

      Vymazat
  4. Já byla nadšená z peelingu. Ovšem po nanesení na tvář tak šíleně pálil, že bohužel poputuje dál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tě pálil? Radu si myslela, že je nějaká divná a asi má moc citlivou pleť, když jí peeling pálil, ale asi se to děje více lidem.

      M.

      Vymazat
  5. já už neobjednávám, nelíbí se mi krabičky (kýčovité, i když zrovna tahle je ještě docela roztomilá), výběr značek a výrobků a totálně nechápu to neustálé opakování starých věcí. prý "vychvalované věci z minulých edic" :D četli někdy nějaké recenze vůbec? copak někdo chválil kozokrém nebo snad duck island? spíš prostě zbytky, kterých se jim nedaří zbavit. věčná škoda toho spojení, nikdy jsem nebyla fanda LB a bohužel spojený box se vydal spíš jejich směrem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natáli, taky souhlasím s reinkarnací starých výrobků, příjde mi, jako by jim ležely pořád někde na skladě a chtějí se jich jen zbavit. No nejsem s LB v poslední době spokojená.

      M.

      Vymazat
  6. Tak kdybych tohle objednala, tak přísahám, že mě trefí...
    Lady speed stick - wtf?!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu princip drogérkové kosmetiky v beauty boxu, takže asi tak :-D
      Ještě že jsem neobjednávala.

      M.

      Vymazat
  7. Mně se nejvíc líbí ta krabička. Obsah vůbec. Jsem ráda, že jsem neobjednala. I když teda i přes tohle mám silné nutkání koupit si ten prosincový, protože trpím utkvělou představou, že pod stromeček si určitě vymyslí něco pěkného vánočního.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ten prosincový box kašlu, i když to bude asi pecka. Ale nechci moc podporovat Ladybox, dokud budou dávat do boxů zbytky z minulých. O takový "odpad" nestojím.

      M.

      Vymazat