neděle 24. listopadu 2013

Jak skladuji svou dekorativní kosmetiku a můj toaletní stolek - Video

Krásnou neděli holky,

dnes mám pro Vás netradičně video a to na téma skladování dekorativní kosmetiky, ve kterém Vám také ukážu můj toaletní stolek. Doufám, že se Vám video bude líbit a také, že všechny ukázané výrobky dobře uvidíte.



Pokud nejste fanoušky videí, tak mám pro Vás i malou fotodokumentaci, jak to v mém kosmetickém koutku vypadá.


Toaletní stolek mám z obchodního domu Ikea ze série Malm, zrdcadla mám také z Ikea, z koupelnové sekce. Na stolku vidíte (zleva) krabičku také z Ikea, která je rozdělena na tři části, v jedné skladuju svoje makeupy, bbčka, v druhé mám All Nighter od UD a krémovou tvářenku od Inglot a v té poslední - třetí mám mix kosmetiky, kterou používám skoro denně. Dále mám na stolku keramický kelímek s řasenkami, konturkami a tužkami na rty, za kelímkem jsou schované moje parfémy, vedle nichž je stojan na štětce od Elfu. Před stojanem na štetce mám průhledný organizér na rtěnky objednaný na ebay. U zdi mám opřenou jednu knihu o líčení a druhou o účesech a vedle nich pak průhledný boxík s různým mixem kosmetiky, však uvidíte dál samy.


V první z malých výklenků vidite Cho bo yang od Misshy, dále Intense Balm od Skin79, Signature real od Misshy, z makeupů tu mám jen Revlon Colorstay a Synergen z Rossmannu. Na videu vidíte ještě makeup od Bourjois, který jsem si nedávno koupila. V druhém malém kaslíčku mám UD All Nighter přelitý do malého rozprašovače a sytě růžovou krémovou tvářenku od Inglotu. V tom největším výklenku mám např. Dermacol Cover v dvou nejsvětlejších  odstínech, Eyebrow kit od Elfu v odstínu Ash, bázi od Artdeca, pudr od Essence, Dermacolu a Bourjois.


Na fotce je záběr hlavně na organizér na rtěnky, ale vidíte i ty moje parfémy. Já na vůně moc nejsem, používám pořád ty stejné, jen občas si koupím nějakou novou voňavku. Mám Be delicious od DKNY s vůni Fresh bloosom, dále Marca Jacobse s jeho beruškou Dot a ještě Armani Acqua di Gioia. Stojánek na rtěnky nemám úplně plný, ale plno rtěnek mám různě po taškách, bundách a kabátech popř. v kosmetické taštičce, takže vidíte jen nějaké Dermacolky, Catrice, nějakou Gábinu, Essence, Elf a Famous. Ty další rtěnky, které vyfocené nemám by vystačily na další stojánek :-D


Můj stojánek na štetce je plný všema možnýma značkama štětců, ze štětců na obličej tu mám Zoevu, Ecotools, Elf, Hakuro nebo Mery Macom, štětce na oči mám od Inglotu, W7, Zoevy, Essence a taky tu mám pár od Elfu. Vedle stojánku je čistič štětců ve spreji, taktéž od Eflu a knihy Krásné vlasy a Dokonalý makeup. V keramickém kelímku vidíte mojí oblíbenou řasenku Diamante od Gabrielly Salvette, voděodolnou Dermacol nebo colosalku od Maybelline, pak tu mám konturky na rty a falešné chubby sticky od Elfu. V průhledné krabičce mám různý mix stínů - Essence, Astor, Lambre, MUA a Catrice a také báze pod oční stíny od Essence a bázi pod makeup od Dermacolu. Tyhle věci nepoužívám tak často, tak můžou být v krabičce pod pokličkou.

A co se skrývá v šuplíku? Věci mám rozdělené v plastových příbornících z Ikea, které byly strašně levné, přesně do šuplíku pasují a co víc, hlavě skvěle plní svůj účel.


V první části šuplíku mám dva chlívečky a to jeden na bronzery a rozjasňovače (ten zadní) a druhý na tvářenky (vepředu). A co tam vlastně mám? Z rozjasňovačů je to nějaká limitka od Catrice, shimmer brick od Famous a meteority od Guerlainu. Bronzerů moc nemám - jeden Catrice, Famous, NYC. Tvářenek mám povícero - asi 3 Ingloty, 2 Calvin Klein, Flormar, Benefit, 2 Catrice, 2 Bourjois a plno tvářenek od Essence. 


Další část pořadače je obsazena dvěmi paletkami od Famous, několika quatry očních stínů od MUA, dál tu mám 2 quatra od Flormaru a jedny stíny z Avonu.


Dál tu je moje sbírka paletek očních stínů - MUA (2 ks), Sleek paletky očních stínů + jedna paletka bází pod oční stíny a tam vzadu je moje sbírka inglotích reliéfů v paletkách.


V poslední části příborníků mám svoje CT od Maybelline, gelové linky od Catrice, Essence a MUA, tužky na oči od Elfu. Za nima můžete vidět moje balzámy na rty - Carmex, Dermacol, Figs and Rouge, Nivea, Isana a Crazy Rumors a různé lesky na rty (moc je nepoužívám). Nad balzámama mám zastrčené paletky očních stínů, které moc nepoužívám (vidíte jen okraje).



Tady je takový zbytek kosmetiky, který skladuju všude možně, většinou je položený v šuplíku na ostatních paletkách a je to Naked od UD, set od Benefitu, řasenka od Givenchy a pár dalších věciček.

 Jak se Vám moje uložení kosmetiky líbí? Máte taky vlastní kosmetický koutek?

M.



2 komentáře:

  1. Tyhle videa miluju a ještě sbírku laků, když někdo ukazuje, tak máš tip na video. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, díky za nápad, ale nevím, jestli by video na skladování mých laků na nehty bylo moc zajímavé :-) zas tak moc láčků nemám :-)

      M

      Vymazat