čtvrtek 4. července 2013

Vyzkoušely jsme..........Nivea tělové mléko do sprchy


Na úvod by jsme Vám chtěly představit novou rubriku s názvem Vyzkoušely jsme... V této rubrice vám přineseme první poznatky a dojmy z různých vzorečků a miniatur. Samozřejmě to nebudou plnohodnotné recenze, ale jen první dojmy. Přesto věříme, že si člověk již po jednom vyzkoušení nějaký ten názor udělá a právě o ten se s vámi chceme podělit.


Naše první dojmy Vám přinášíme na novinku od Nivea, která se k nám nedávno dostala na trh. Jedná se o tělové mléko do sprchy. Hlavním přínosem tohoto produktu by měl být ušetřený čas, neboť toto tělové mléko dodá pokožce hydrataci již ve sprše a nemusíte se tak mazat potom. K dostání jsou dvě verze tohoto mléka a to na pokožku normální nebo suchou. 



Toto tělové mléko nenahrazuje sprchový gel. Tím se klasicky umyjete a potom na vlhkou pokožku nanesete tělové mléko a opláchnete, tím by měla být pokožka dostatečně vyživená, hydratovaná a další mazání tak není třeba.

Tělové mléko má klasickou niveáckou vůni, zvláštní tekutou konzistenci – prostě jako by jste si na tělo mazaly tekutější tělové mléko. A co slibované účinky? Zkoušely jsme obě verze, jak pro normální tak i suchou pokožku  a náš názor je naprosto totožný. Toto tělové mléko nedělá absolutně nic. A to podotýkám máme pokožku normální a žádnou extra porci hydratace nepotřebujeme. Po použití tohoto mléka jsme měly pocit, že jsme nepoužily vůbec nic a krásná zvláčněná pokožka se tedy nekonala. Řekly bychom, že krémové sprchové gely např. Dove mají účinky nesrovnatelně lepší a přitom to je pouze sprchový gel.

My tedy spokojené nebyly a plné balení si určitě pořizovat nebudeme. Jinak cena tohoto tělového mléka do sprchy se pohybuje podle velikosti (250 nebo 400 ml) kolem 150 Kč.

Zkoušely jste? Vyhovuje vám?

2 komentáře:

  1. včera som si na dnes naplánovala, že si ho dnes pôjdem kúpiť a zabudla som na to :D tak nakoniec som aj rada, keď nerobí nič
    OhLaLilac

    OdpovědětVymazat
  2. No moc efekt jsem tam neviděla - já se nerada mažu, pořád na mazání zapomínám, tak jsem to viděla jako ideální prostředek pro nás zapomětlivé. Ale musím říct, že sprcháče Dove hydratují víc jak toto mléko. Navíc cena je nižší.

    OdpovědětVymazat