pátek 5. července 2013

Ochranný krém na ruce ARAD natural beauty + AKCE


 Krásný sváteční pátek,

dnes bych Vám ráda představila přírodní kosmetiku ARAD natural beauty s originálními minerály Mrtvého moře. Tato kosmetika je vhodná pro běžné i problematické druhy pleti, včetně té alergenní. Kosmetika je vyráběná v Izraeli a  není testovaná na zvířatech.



Snad vám nebude vadit menší geografická odbočka, kterou bych chtěla přiblížit vlastnosti a účinky Mrtvého moře, jehož léčivé látky jsou v kosmetickém průmyslu hojně využívány. Mrtvé moře je bezodtoké jezero s vysokou salinitou (345 g soli / l vody)  pro které je typické nadprůměrné odpařování vody, čímž v jezeře vzniká vysoká koncentrace minerálních látek, které blahodárně působí na lidské zdraví. Významná je především řasa Dunaliella Algae (tzv. přežívající mořská řasa), která roste pouze v mořích s vysokou salinitou. Ta je přírodním zdrojem vitamínů A, C, E, beta-karotenu a lanolinu. Díky svým vlastnostem obnovuje pružnost kůže, vyživuje ji a chrání před slunečními paprsky. Právě tuto řasu obsahují kosmetické přípravky ARAD. Kromě toho ARAD Natural Beauty obsahuje plno další minerálů. Například: draslík, hořčík, sodík, chlór, vápník, brom, jód, železo atd. Kosmetika Arad nabízí velmi široký sortiment kosmetiky. Najde zde přípravky pro čištění pleti, hydrataci, péči o tělo, vlasy nebo také výrobky pro Spa & Wellnes.

A teď již pojďme k samotné recenzi na ochranný krém na ruce této značky.

Oficiální popis

Ochranný krém na ruce obsahuje 26 léčivých minerálů Mrtvého moře, které napomáhají stimulovat rehydrační proces v pokožce. Vytváří na povrchu pokožky ochranný film, který ji chrání, zabraňuje jejímu poškození a mírní škodlivé vlivy častého mytí rukou, používání desinfekce a odmašťovacích prostředků. Krém je jemně parfémovaný s nemastným složením.

Obal

Krém je umístěn v průhledné tubě se šroubovacím víčkem. Lepší by patrně bylo víčko pouze odklápěcí, ale já ani s tím šroubovacím problém nemám. Co se mi líbí je ta průhledná tuba, protože hned vidíte kolik  krému vám ještě zbývá. Krém je opravdu velký, má 250 ml, takže na přenášení v kabelce to není, ovšem za to vám krém vydrží opravu dlouho. Samotný design obalu je čistý, jednoduchý a mě se velmi líbí. Nevím proč, ale na první pohled tomu krému věřím :D

Vlastnosti

Konzistence krému je středně hutná, dle mého názoru ideální. Není tekutá, při nanesení krém drží na místě, nikde nestéká. Krém se velmi dobře roztírá, poměrně rychle se vsakuje. Přestože má krém nemastné složení, tak velmi dobře hydratuje, myslím, že si poradí i s hodně vysušenýma rukama. Krém nezanechává ulepený, mastný pocit, ale krásně vláčné ruce s jakýmsi ochranným filmem, který vydrží do dalšího mytí rukou. Je to dáno pravděpodobně tím, že tento krém byl vyroben pro pracovníky zdravotnických zařízení, kde je přece jen potřeba častějšího mytí a ošetření rukou. Vůně je lehká, příjemná, mě voní čistotou a jakobych z toho cítila to moře :-) 

                                            konzistence

                                          složení
 

Celkové hodnocení – 5/5

značka: ARAD
množství: 250 ml
cena: 169 Kč
dostupnost: Arad Narual Beauty

Vyzkoušela jsem krémy různé cenové kategorie, ovšem tento řadím na první příčku. Krém velmi příjemně voní, výborně hydratuje, rychle se vstřebává a poskytuje ochranný film do dalšího mytí rukou. Jedinou nevýhodu vidím v trochu vyšších cenách a horší dostupnosti, neboť je třeba kosmetiku objednávat na e-shopu zde. Jestli je kosmetika dostupná v kamenných prodejnách bohužel nevím.

Pokud vás recenze zaujala a chtěly by jste krém, popřípadě další výrobky vyzkoušet tak mám pro vás skvělou nabídku. Při registraci na oficiálních internetových stránkách značky Arad zde,  získáte  20% slevu na 2 roky a dárek k objednávce. Stačí pouze při registraci zadat heslo ZPCR. 



 Znátu tuto přírodní kosmetiku? Láká vás něco vyzkoušet?

Radu

 



4 komentáře:

  1. tento krém jsem poprvé použila v práci. Tento krém nám byl dán jako reklamní. Poté jsem si jej objednala a používám jej doma. Manžel má velmi citlivou pokožku a tento krém může používat i na obličej a je velmi spokojen.

    OdpovědětVymazat
  2. S.Bohatý. Krém používám Hodně let a jsem s mím velice spokojen.

    OdpovědětVymazat
  3. Přečtěte si složení než na sebe budete pravidelně něco patlat.obsahuje triethanolamine silně toxickou a rakovinotvornou látku. V mnoha zemích mimo EU zakázanou.

    OdpovědětVymazat
  4. Nejedná se o přírodní kosmetiku pokud mají ve složení uvedené chemické látky zdraví škodlivé.

    OdpovědětVymazat