středa 3. července 2013

Gabriella Salvete STARS ENAMEL - nové odstíny


Pro dnešek jsme si pro Vás připravily fotky nových odstínů pískových laků na nehty od Gabrielly Salvete. Tato kolekce laků s hrubou texturou a tzv. pískovým efektem nese označení STARS ENAMEL a Gabriella Salvete ji světu představila v jarních novinkách letošního roku. Laky byly k dostání ve 4 limitovaných odstínech, konkrétně růžovém 01 Lila, fialovém 02 Sapphire, korálovém 03 Intense Coral a šedivém 04 Misterio Grey. Tyto taky se stalyrychle velmi oblíbené pro svou zvláštní pískovou texturu, úžasné barvy a skvělou výdrž. 

      01 Lilla, 02 Sapphire, 03 Intense Coral, 05 Raspberry, 06 Acquamarina, 07 Princess, 08 Azzurro

Proto všem milovnicím STARS kolekce připravila Gabriella Salvete velmi milé překvapení. To spočívalo v představení nových 5-ti odstínů. Dnes vám představíme a ukážeme čtyři z nich.

     05 Raspberry, 06 Acquamarina, 07 Princess, 08 Azzurro

Raspberry a Princess


Raspberry je krásná středně růžová barva s lehkým neonovým nádechem. Textura toho laku je mírně odlišná než u původních 4 odstínů. Tento odstín má pískový efekt jemnější, povrch nehtu není tak drsný, což by mohlo někomu více vyhovovat. Lak neobsahuje třpytky.

Princess je světlounce růžová barvička s malinkými třpytkami, které ovšem na nehtu nejsou moc vidět. Barvička je to opravu krásná. Ani tento odstín nemá pískový efekt tak výrazný jako tmavší odstíny.



Acquamarina


Acquamarina je výrazná zelená barvička se stříbrnými třpytkami, které na sluníčku nádherně třpytí. Oproti předchozím světlejším odstínům má texturu naprosto identickou jako 4 původní odstíny. Povrch nehtu je hrubší, pískový efekt je výraznější a osobně se nám líbí mnohem více než u Raspbery a Princess. Jednohlasně jsme se shodly, že tento zelený odstín je náš favorit.

  


Azzurro


Jak již napovídá název, tak azzurro je nádherná modrá barva, která v sobě obsahuje stříbrné třpytky. Textura laku je stejná jako u Acquamariny, je tedy hrubší. Po zeleném laku je to můj druhý oblíbenec. Celkově dávám těmto třpytivějším lakům přednost, protože se na slunci krásně lesknou a třpytí, vypadají jedním slovem božsky.



Kolekci tvoří ještě tmavší červený lak s příhodným názvem Vampire a podle dosavadních fotek soudím, že textura tohoto laku je stejná jako u Rasperry a Princess, tedy jemnější. 

Všechny laky plně kryjí ve 2 vrstvách, bleskově zasychají a perfektně drží. Nám vydrží krásné minimálně 5 dní. Přes svou zvláštní texturu se velice dobře odlakovávají, není potřeba používat alobalovou metodu jako v případě hodně třpytkatých laků. Obě jsme si laky z kolekce STARS zamilovaly a pravděpodobně budeme přes léto nosit pouze je a měnit budeme jen odstíny. 

Jak se vám nové odstíny a vůbec pískový efekt líbí? Podlehly jste mu tak jako my? 
  
R&M


2 komentáře:

  1. Jééé super tet si mě udělala radost už se těším jak si je pujdu koupit ja je mam moc rada jsou to super laky :-)
    a ty barvičky zase užasné :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Laky od GS mám opravdu ráda a tyto pískové si mě okamžitě získaly, navíc ty barvičky...co víc si přát R.

    OdpovědětVymazat