pondělí 24. června 2013

Recenze MUA Professional Extreme Metallics + swatche


Dnes Vám přinášíme recenzi na quatro stíny od MUA ze série Extreme Metallics. Všechny stíny z této série od MUA se vyznačují krásně máslovou konzistencí a vysokou pigmentací. Při nanášení prsty cítíte, jak stíny pod rukou přímo tají. Výhoda těchto stínů je také ve variabilitě jejich použití – jde je nanášet jak na sucho, tak i pro výraznější efekt i na morko.Výdrž stínů s bází je celodenní. Nemůžu však posoudit výdrž stínů bez ní, protože nikdy stíny bez báze nepoužívám. Balení stínů je klasicky v průhledné krabičce z pevného plastu s bytelným zavíráním. Nehrozí Vám tedy, že se stíny samy otevřou při přenášení v kosmetické taštičce. Gramáž stínů je 5,9 gramů, což je za cenu 3,5 £ velmi výhodné. 


                                          zleva: Glammed up, Smokin, Celebrity

Recenzované paletky jsou v těchto odstínech:

Glammed up 
Tato čtveřice stínů se skládá ze studené zlaté barvy, dále ze starorůžové se stříbrným shimmerem, třetí je v paletce obsažena ledová metalická stříbrná barva a poslední odstín z tohoto kvatra je opět metalicky černá s miniaturními stříbrnými třpytkami. Myslím si, že tuto paletku využijete jak na denní, tak i na párty líčení.






Smokin
Jak již název paletky naznačuje, jedná se kombinaci vhodnnou především pro kouřové líčení. Paletka začíná velmi sytou metalickou bílou barvou. Druhý stín je taktéž ledová stříbrná barva, jako v paletce Glammed. Třetí barva je ocelově šedá, taktéž velmi sytá. Poslední odstín je opět stejný jako v paletce Glammed, tedy černá se stříbrnými třpytkami.


 
Celebrity
Paletka Celebrity je podle našeho názoru z celé série Extreme Metallics nejpodařenější a naše nejoblíbenější. Obsahuje odstíny do fialova. První je hodně světle lila fialová barva, následuje jí světle levandulová, třetí odstín je v barvě mauve a poslední čtvrtý stín je švestkové barvy.




Kde je seženete?

Hodnocení: 4/5 
 Snížené hodnocení bylo pouze z důvodu ne moc hezkého balení a také špatné dostupnosti. Hodnocení výdrže, pigmentace a konzistence stínů je bez výhrad.

1 – nejhorší
5 – nejlepší



Žádné komentáře:

Okomentovat