neděle 30. června 2013

Inglot noble collection


Dnes Vám přináším report o jednom z mých dárků, kterým jsem se odměnila za své nedávno splněné inženýrské státnice. Zjistila jsem, že studovat při práci není úplně taková sranda jak jsem si myslela.
A tak jsem se musela za zdárně dokončené studium řádně odměnit. Jednou z odměn pro mne byla paletka od Inglotu z limitované edice Noble collection.



Limitka Noble collection, jak již napovídá její název (noble = vzácný), obsahuje dekorativní kosmetiku
v barvách drahých kovů (od zlata, mědi až po stříbro). Tato kolecke je složena z pěti odstínů reliéfů očních stínů, které si můžete libovolně poskládat do paletky. Klidně si můžete koupit pouze jeden stín, který se Vám líbí - nemusíte kupovat všechny reliéfy z kolekce. Dále v limitce Noble najdete také metalické oční linky a laky na nehty.


Jak vidíte, já jsem neodolala a pořídila jsem si všech 5 reliéfů. Původně jsem měla v plánu koupi pouze zlatého a bronzového stínu. Ale po možnosti si stíny vyzkoušet na vlastní kůži, jsem je musela mít všechny.

Abych mohla hodnotit stíny z této inglotí kolekce sestavila jsem si své oblíbené pro a proti :-)

 +

Stíny nepráší.
Mají velkou gramáž (2,5 g). 
Ostíny jsou syté, intenzivní metalické.
Stíny mají krásně máslovou konzistenci.
Noble collection obsahuje atypické odstíny, které jsem snad u jiné kosmetické značky ani neviděla.
Výrobek má dobrý poměr ceny/kvality.
Nalíčení stíny z Noble limitky vydrží s bází celý den i protančenou noc.

-

Horší dostupnost.
Jedná se pouze o limitovanou kolekci.

Na denním světle.

V místnosti.

Aby má recenze byla opravdu objektivní, provedla jsem zátěžový test líčení těmito stíny. Jako podklad jsem použila bázi Artdeco a k líčení použila stíny z této limitky. Takto nalíčená jsem se vydala do své práce v den, kdy u nás v České republice panovaly tropy 35° C (v práci jsme bez klimatizace). Stíny zůstaly stejné jako ráno, líčení se ani nehlo. Za mne teda hodnotím 1*.

A co vy říkáte na Noble collection? Vydáte se pro některý z produtků dokud je tato limitka k mání?

Maru

Žádné komentáře:

Okomentovat